TINDER’I HAYVAN SAHİPLENMEK İÇİN KULLANIN!

TINDER’I HAYVAN SAHİPLENMEK İÇİN KULLANIN!


Tinder’in Etinden, Sütünden Yararlaniyorlar 


Facebook'tan yürümek, Instagram'dan akmak, Last.FM'den yazmak gibi birçok alt kola ayrılabilecek internet yordamlarının pabucunu dama atan, flört sektörünün son dönemlerdeki gözdelerinden “Seviştiren uygulama” Tinder; adam akıllı bir işe yaramaya başladı.

 

Günde 750 milyon fotoğrafın incelendiği 10 milyon eşleştirmenin gerçekleştiği uygulama, son dönemde partner ihtiyacınıza yönelik adım atmanın en kolay yolu konumunda. 

 

 

Sosyal medya mecralarında sürekli ama sürekli köpeklere sevecen bir sahip, sıcak bir yuva bulmak için çabalayan kurumlardan Social Tees isimli hayvan sahiplendirme kurumu Tinder üzerinden güzel bir projeye imza attı. Kurum, Puppy Love isimli kampanyasıyla terk edilen ve evsiz barksız bırakılan köpekleri Tinder üzerinden sahiplendirmeye çalışıyor.

 

 

Kurum, tam 10 köpek için Tinder’a yeni bir profil açarak, profillerinde paylaştıkları fotoğrafları, yaşları ve cinsleri gibi özelliklerinin verildiği sevimli köpekcikleri yeni sahipleriyle buluşturmaya çalışıyor. Daha şimdiden 1500’ün üzerinde eşleştirme sayısına ulaşıldı bile.