ÜLKEDEN KAÇMAK İSTEYENLER İÇİN ROL MODEL GELMİŞTİR

ÜLKEDEN KAÇMAK İSTEYENLER İÇİN ROL MODEL GELMİŞTİR


New York'tan Into The Wild'a Tek Yön Yolculuk


Gerek dost meclislerinde, gerekse de kendi kendinize "Artık bu ülkede durulmaz" diyenlerden misiniz? Ama bir türlü gereğini yapamıyor musunuz? Sizleri cesaretlendirmek için her gün verdiğimiz örneklere imreniyor musunuz? Bu sorulara cevabınız evetse; sizleri bir rol modelle daha tanıştırmak istiyoruz.

 

 

 

Into The Wild filmine konu olan Christopher McCandless'ın günümüzdeki karşılığı diyebileceğimiz Foster Huntington, Oregon'daki küçük kasaba hayatının ardından "Büyük şehir" deneyimini yaşamak için New York'a gidiyor. Burada kariyer basamaklarını hızlıca çıkmaya başlayan Huntington, Ralph Lauren'da tasarımcılık yapmaya başlıyor. Huntington'ın gerçekten istediği şeyin böyle bir hayat olmadığını anlaması ise pek uzun sürmüyor. Modern hayata orta parmak kaldıran Amerikalı genç, New York'u terkedip kendisini doğaya salıyor. Kimi zaman dağların eteklerinde, kimi zaman kocaman dalgaların arasında, kimi zaman ise ormanların derinliklerinde buluyor aradığı huzuru.

 

 

 

Uzun süredir bu yolculuğunu sürdüren Foster Huntington, yaptığı seçimden dolayı oldukça mutlu. Sürekli olarak güncellediği Instagram'ındaki fotoğraflara muhakkak göz atmanız lazım. Belki sizin de içinizde bir Foster Huntington gizlidir veya arayıp da bulamadığınız cesaret bu fotoğraflar arasında bir yerlerdedir.

 

 

 

Instagram sayfasına ŞURADAN ulaşabilirsiniz.