YENİ TARANTINO FİLMİNE DAHİL OLACAK OSCAR AVCISI KİM?

YENİ TARANTINO FİLMİNE DAHİL OLACAK OSCAR AVCISI KİM?


The Hateful Eight'e Mega Takviye


Quentin Tarantino'nun evvela çekimlerine başlayacağını söylediği, senaryonun internete sızmasıyla lanetler okuyarak vazgeçtiği, ardından da tekrar çark ederek "Çekiyorum arkadaş, ne olacaksa olsun!" dediği sekizinci filmi The Hateful Eight, western bayrağını Django Unchained'den devraldı.

 

 

Tarantino usulü şiddet sahnelerinin, yine Tarantino usulü mizah ve çekim teknikleriyle birleşip bizlere harika bir deneyim yaşatacağına emin olduğumuz filmin ilk fragmanı, sabah sizlere verdiğimiz haberde karşımıza çıkmıştı. Iggy Pop'ın Gimme Danger'ı eşliğinde filmde yer alacak karakterlerin isimlerinin karşımıza çıktığı bu fragman, sinema içi çekim olmasına rağmen bizleri fazlasıyla gaza getirdi.

 

 

Başrollerinde Kurt Russell, Samuel L. Jackson ve Amber Tamblyn'in oyanayacağı filmde yer alacak Daisy Domergue adlı karakter, Hateful Eight ekibinin tek kadın üyesi olacak. Kulislerde dolaşan dedikoduya göre bu rolü oynayacak kişi, yeni nesil Oscar avcısı Jennifer Lawrence'tan başkası değil. Hatta iş dedikodu formatını da çoktan geçmiş durumda. Collider'ın iddiasına göre acar yönetmen Tarantino, Jennifer Lawrence'la bizzat görüşmelere başlamış.

 

Lawrence'ın her rolün altından kalkabilen yeteneği ile The Hateful Eight'e mükemmel bir takviye olacağına inancımız tam. Peki siz ne düşünüyorsunuz?