YENİ TRUE DETECTIVE SEZONUNDAN HABER VAR

YENİ TRUE DETECTIVE SEZONUNDAN HABER VAR


Hbo Sevenler Takipleşiyor


Yokluğunda çok kitap okuduğumuz HBO dizilerinden biri de True Detective. Daha ilk sezonuyla canımızın içinin içi olan, Matthew McConaughey'nin allahsızlığı, Woody Harrelson'ın Ülkü Ocakları'ndan fırlamış haliyle yüreklerimizde yer eden dizinin yeni sezonunu iple çektiğimizi söylememize gerek yok. Torrent sitelerinden haberdar olan her aklı başında insanın tatmış olması gereken bu zevki ikinci sezonuyla bir kez daha tatmak için günleri sayıyoruz.

 

 

Diziyle ilgili dedikoduların yavaş yavaş somutlaşmaya başladığı şu günlerde HBO'nun ve dizinin yetkili ağabeylerinden gelen açıklamalar, ikinci True Detective sezonu ile ilgili ipuçlarını çoğaltıyor. Bu vesileyle kendimizi Rust ve Marty'e bir nebze de olsa yakın hissetme fırsatını yakalıyoruz.

 

HBO yöneticilerinden Michael Lombardo'nun Edinburgh'deki Guardian International Television Festival'da yaptığı açıklamalar, ikinci True Detective sezonunu iple çekenleri yakından ilgilendiriyor. Lombardo, yeni sezon çekimlerinin Eylül'de başlyacağını ve önümüzdeki yaz aylarında da yayınlanmaya başlayacağını söyledi. Lombardo'nun söylediği bir şey var ki; özellikle ilk sezonun atmosferine hasta olanları endişeye sürükleyebilir; "Yeni True Detective sezonu ilk sezon kadar karanlık olmayacak. Nic Pizzolatto bu sefer karanlığı karakterlerin ruhlarında arayacak."

 

Kesinleşemiş kadronun önümüzdeki günlerde resmen duyurulması bekleniyor. Kaliforniya'da geçeceği kesinleşen yeni sezonda üç polis karakterinin hikayesini izleyeceğiz ve bu karakterlerden biri kadın olacak. Vince Vaughn, Elisabeth Moss, Colin Farrell, Taylor Kitsch isimleri birçok kaynağa göre ikinci True Detective sezonunun başrollerini paylaşacak.