AMERICAN HORROR STORY’DEN TAPTAZE FRAGMANLAR

AMERICAN HORROR STORY’DEN TAPTAZE FRAGMANLAR


İştah Açici Mahiyetinde


Korkunun Amerikanca’sını 3 sezondur en tüyler ürperten şekliyle yorumlayan American Horror Story, 8 Ekim’de kavuşacağımız 4. sezondan epinefrin hormonumuzla oynacağını garantileyen fragmanlar yayınlamaya devam ediyor.

 

 

Coğrafi konuma göre konusu değişen korku filmleri, ülkemizde cin, karabasan gibi konularla prim yaparken, aktarmasız bir uçuşla 10 ila 14 saat arasında seyahat edip +1 alan koduna girdiğimizde uzaylı, hayalet ve cadı gibi başrollerle gişe rekorları kırıyor. Her yeni sezon temasını Kinder’den çıkacak hediyeden daha büyük bir heyecanla beklediğimiz American Horror Story, bu sezon çocukluğumuzun mutlu sirk anılarını kökten değiştirmeye yeminli. Siyam ikizlerinden bıyıklı hanımefendilere, üç bacaklı balerinden ürkütücü palyaçolara tüm ucubeleri bünyesinde bulunduran American Horror Story: Freak Show, iştah açıcı teaser’larla ağzımızı sulandırmaya devam ediyor.

 

 

İlhamını, Carrie Bradshaw’un Brady’nin doğum gününde söylediği ‘’Palyaçodan daha korkunç bir şey olamaz’’ cümlesinden alan palyaço ve kılıç hüpleten ucube videolarıyla 8 Ekim’e kadar idarelik AHS dozunuz burada. Afiyet bal şeker olsun.