APPLE WATCH’I MODA DÜNYASININ DEVLERİ TASARLASAYDI

APPLE WATCH’I MODA DÜNYASININ DEVLERİ TASARLASAYDI


çok Güzel Olurdu


Hayatımızın rayının tam orta yerine oturan Apple lansmanı, yeni iPhone'lar haricinde bir salgın hastalık başlatacağına emin olduğumuz Apple Watch'ı da bizlerle tanıştırdı. 2015 yılı içerisinde piyasaya çıkacak ve çeşitliliğiyle her kesimden insanı hedefleyecek bu akıllı saatin ne kadar işlevsel olacağı ise büyük bir merak konusu. Teknoloji sitelerinin tanıtım yazılarıyla şimdilik bir fikir sahibi olmaya çalışsak da cihazı kolumuza takmadan net bir karar vermemiz mümkün değil gibi görünüyor. Bunun haricinden Apple Watch'lar daha şimdiden birçok yan prjeye de meze oluyorlar. Bunlara bir yenisi ve de güzeli bugün eklendi.

 

 

 

Cupertino isimli tasarım şirketinin projesi ile moda dünyası ve Apple Watch'ı iç içe geçmiş bir şekilde görme fırsatını yakalıyoruz. "Moda dünyasının kalantor markaları Aplpe Watch tasarımına el atsaydı nasıl olurdu?" sorusunun cevabını arayan şirket, çok güzel görsellerle başarılı bir sonuca imza atmış ve cevabı bulmuş.

 

 

 

Chanel, Givenchy, Louis Vuitton ve Alexander Wang'in alternatif Apple Watch tasarımları daha fazla örnek görmeyi arzulatacak kadar iyi. LC Waikiki, Colin's, Leke ve Çetinkaya gibi güzide markalarımızdan da benzer bir proje bekliyoruz. Çok mu?