“AZ İÇ LAN, HAKAN TAŞIYAN GİBİ SARHOŞSUN” DİYEN ELBİSE GELDİ

“AZ İÇ LAN, HAKAN TAŞIYAN GİBİ SARHOŞSUN” DİYEN ELBİSE GELDİ


Güney Kore'den Alkole Düşman, çamaşira Dost Tasarim


Kuzey Kore küp kafalı diktatörü Kim Jong-un'la karanlık çağda mutluluğu arayadursun, Güney Kore her geçen gün uzay çağına koşar adımlarla yaklaşmaya devam ediyor. Ülkede teknoloji o kadar gelişti ki; yakında size sarhoş olduğunuzu insanlar söylemeyecek, sarhoş olmasına rağmen "Ben sarhoş değilim" diyenlere tokat gibi cevap bir elbiseden gelecek.

 

 

Younghui Kim isimli tasarımcının ürünü olan ve Metamorphosis isimli koleksiyonunda yer alan iki ürün, sizlere alkolü fazla kaçırdığınızı söylemek için tasarlandı. Erkekler için ceket, kadınlar için ise elbise olarak gelen tasarımlar kendine özgü yöntemlerle gereğinden fazla alkol aldığınızı fark ediyor ve size uyarılarda bulunuyor.

 

 

Elbise versiyonunda bünyenizdeki alkol miktarı arttıkça kol kısmı genişliyor ve renk değiştiriyor, ceket versiyonunda ise yaka kısmında bulunan kumaş havaya doğru kalkarak renk değiştiriyor.

 

Bu hayli ilginç iki kıyafete ne kadar talep olur, kim sarhoş olduğunu bir elbiseden öğrenmek ister bilemiyoruz ama Younghui Kim'in kalıpların bir hayli dışında tasarımlar yaptığı bir gerçek.