BAYRAKLARI YARIYA İNDİRİN: RYAN GOSLING BABA OLDU

BAYRAKLARI YARIYA İNDİRİN: RYAN GOSLING BABA OLDU


Artik Sadece Kizina 'hey Girl' Diyecek


Uyarı: Bu yazı kadınlar için sarsıcı unsurlar içermektedir. Yazıyı okuduktan sonra, inkar hali, depresyon belirtileri, ağlama krizleri, şiddet eğilimi gibi belirtiler gözlemlerseniz, en yakın kız arkadaşınıza ya da terapistinize başvurun. Yazıyı okumadan önce beş paket mendil ve serotonin seviyenizi normale döndürecek kadar çikolatayı şiddetle tavsiye ederiz.

 

Senelerdir kalbinizin locasında ağırladığınız, adına şarkılar şiirler yazdığınız, yatak örtünüzden tuvaletinizin duvarlarına kadar her yeri onun gül cemali ile kapladığınız, her ‘Hey Girl’ünde kendinizi bulduğunuz biricik Ryan Gosling baba oldu.

 

 

Hollywood’un vebası olan film çektiğin başrolle aşk yaşa hastalığına kapılanlar arasında bizi Brad Pitt’ten sonra en çok üzen isim Ryan Gosling oldu. The Notebook esnasında doğan Rachel McAdams ilişkisini, tatlılık dozunu inkar edemediğimizden kabullenmiştik hatta onunla yuva kurmasına bile razıydık; ancak Gosling The Place Beyond the Pines’ı çekerken evladının annesini canlandıran Eva Mendes’le aşk yaşamaya başladı ve dünyamız yıkıldı.

 

 

Her sabah telefonumuzu ayrılık haberlerini görme umuduyla açtık, ara sıra çıkan ‘Ayrıldılar’ dedikodularlarıyla bir taraflarımıza kınalar yaktık; ancak bugün aldığımız haberle hayata, aşka, insanlığa, her şeye umudumuzu kaybettik.

 

 

Ryan Gosling artık bir baba ve bundan sonra yalnızca kızına ‘Hey Girl’ diyecek. George Clooney’nin nikahına sayılı gün kaldı, Brad Pitt’in nüfus cüzdanında artık ‘Bekar’ yazmıyor ve Ryan Gosling artık evinin erkeği. 2014’ü Hollywood erkeklerinin ellerimizden kayıp gittiği, giderken de tüm genç kızlık hayallerimizi öldürdüğü yıl ilan ediyor ve 2015’in kalplerimize daha merhametli davranmasını diliyor, adaklar adıyor, kurbanlar kesiyoruz.