BİR ANNENİN MARIJUANA TADIM TURU

BİR ANNENİN MARIJUANA TADIM TURU


Dediğimi Yap, Yaptiğimi Yapma


Jessica Roake, Washington’ın banliyölerinde yaşayan iki çocuk annesi bir hanımefendi. Üniversite yıllarında yoğun olarak marijuana kullanan Roake, anne olduktan sonra dumanlı günlerini geride bırakıp tam anlamıyla örnek alınası bir birey olmaya karar veriyor. Aradan seneler geçince yeşil günlerini özleyen Jessica Roake, Denver’da bir ot turuna çıkıyor.

 

Şarap tadım turlarından biraz daha alışılmadık kaçan ot turunda Roake’u, Vice kameraya alıyor. Otun yasallaşmasıyla kimi eyaletler tarafından ağır bir şekilde eleştirilen, birçok girişimciye ise yaratıcılıklarını konuşturma fırsatı veren Colorado’daki tur annelerin ot konusundaki perspektifine ışık tutuyor.

 

 

Marijuana seralarını gezen Jessica Roake, ürünlerin isimleri hakkında yorumlarda bulunuyor ve anne sezgilerini üreticilere sunuyor. Genç marijuana kullanıcılarının Green Crack gibi deneysel isimlere sıcak bakabileceğini; ancak annelerin Black Sugar Rose gibi kulağa daha sıcak gelen isimlere yöneleceğini söylüyor.

 

Biz altın günlerindeki pasta böreğin yakın veya uzak gelecekte Black Sugar Rose ile yer değiştireceğini hiç sanmıyoruz; Jessica Roake’a da örnek bir anne olma konusunda başarılar diliyoruz.