BREAKING BAD USULÜ CİNAYET GİRİŞİMİ

BREAKING BAD USULÜ CİNAYET GİRİŞİMİ


Bu Da Oldu


Popüler kültüre olan etkilerini artık benimsediğimiz Breaking Bad sonunda cinayetlere ilham vermeye başladı.

 

Bir kimya öğretmenin acı dolu hayat hikayesini muhteşem bir şekilde anlatan, son zamanların en iyi dizisi Breaking Bad büyük finaline rağmen aramızdan ayrılmış değil. Hala Heisenberg t-shirt’leri sokaklarda fink atmakta, Walker White’ın tarihe geçmiş sözleri dillere pelesenk olmakta. Galaksiyi ele geçiren bu Breaking Bad sevdasına seneler içinde alıştık, boyun eğdik ama ‘Bu kadarı olmasa iyi olur Heisenberg aşkına.’ dediğimiz biro lay Amerika’da yaşandı.

 

37 yaşındaki Kuntal Patel, internet üzerinden Niraj Kakad ile tanıştı ve sanal bir aşka yelken açtı. Buraya kadar teknolojik bir aşk hikayesi olarak devam durum Patel’in annesinin olaya katılmasıyla karıştı. Kendisini sürekli psikolojik baskı altında tutan annesi Meena’ya daha fazla dayanamayan Kuntel, annesini öldürüp Niraj’la mutlu bir hayat kurmaya karar verdi. Breaking Bad’in risinle adam öldürme bölümünden gereken ilhamı alan Kuntal, internet üzerinden oldukça zehirli olan Abrin aldı. Abrin’in etki göstermesi için enjekte edilmesi gerektiğini bilmeyen Kuntal, annesinin kolasının içine zehri katar fakat annesinin zehri hatır hutur yemesi nedeniyle cinayet gerçekleşmedi.

 

Kuntal Patel, internet üzerinden sık sık ‘Birini nasıl zehirleyebilirsin?’ temalı aramalar yaptığı için FBI’ın radarına takıldı ve yakalandı. Patel’in yargılanması sürüyor.