ÇİN’DE YENİ TREND: SANAL SEVGİLİ KİRALAMAK

ÇİN’DE YENİ TREND: SANAL SEVGİLİ KİRALAMAK


Sudan Ucuz


‘’Çocuk da yaparım kariyer de’’nin bir şehir efsanesinden öteye gidemediği bir dönemde insanlar 9-5 işlerinin mesailerle uzayan çalışma saatleri el verdiğince özel hayatlarını yaşıyorlar. Kıyafetlerini kuru temizlemeye gönderen, yemeklerini internet siparişiyle halleden modern zamanın üşengeçleşen insanları, aşk hayatlarını da internetin yaratıcı çözümlerine emanet ediyor.

 

Çin’in nevi şahsına münhasır insanları, yoktan kız arkadaş var eden ‘Invisible Girlfriend’ sitesini görmüş olacak ki, ülkenin önde gelen online alışveriş sitelerinden olan Taobao, sanal sevgili hizmeti satmaya başladı.

 

 

Günlük bir hizmet sunan sanal sevgililer, yaklaşık 3-5 dolara insanlara sevildiklerini hissettiriyor ve şefkata boğuyor. Hem kadınlar hem de erkekler için sunulan hizmette, istediğiniz sevgili tarzını siz seçiyorsunuz. Olgun kadın, Barbie bebek gibi kadın, komşu kızı, üniformalı erkek, yakışıklı erkek, CEO gibi seçenekler arasından birini seçiyorsunuz ve sanal sevgiliniz size günaydın mesajları gönderiyor, uykuya dalarken ninniler söylüyor.

 

 

Sosyal medya devriyle vintage olan romantizmin geri dönüşünü dört gözle bekliyoruz.