DARKSIDE AFTERPARTY SONUÇLARI

DARKSIDE AFTERPARTY SONUÇLARI


Uzatmalar


Arda Turan'ın İsviçre'ye attığı golü hatırlıyor musunuz?

Nihat Kahveci'nin Çek Cumhuriyeti'ne attığı golü hatırlıyor musunuz?

Semih Şentürk'ün Hırvatistan'a attığı golü hatırlıyor musunuz?

 

O zaman bu geceki uzatma dakikaları da hoşunuza gidecek, tatlı tatlı hatırlayacaksınız.

 

Bugün 17.00'deki kapı açılışıyla heyecandan heyecana koşturacak son 6 Darkside konserinden biri olan KüçükÇiftlik Park'taki konsere saatler kala Afterparty'nin detayları belli oldu.

 

 

İlk başta farklı bir mekan olarak duyurduğumuz etkinliği gece saat 05.00'e kadar açık olduğu için Propaganda'ya taşıdık. Sonuçta en başından beri 17.00'den 05.00'e uzanan dev şölen demiştik, sözümüzü tutmazsak olmaz.

 

Orange Date ve Play Tuşu'nun yine ortaklaşa sunacağı parti 23.00'te başlıyor 05.00'te son buluyor.

 

Kimler partiye katılabiliyor? KüçükÇiftlik Park'taki konsere bileti olan herkes ücretsiz katılabiliyor. Bileti olmayanlar için 01.00 sularında içerinin kapasitesine göre 100 bilet satılacak, bu biletler de kapıdan temin edilebilir.

 

Gelelim partiye. Nicolas Jaar ve Dave Harrington'ı konserden sonra kollarından tutup getireceğimiz partinin ağır topu İsviçre'nin güllerinden Kalabrese. Kalabrese'yi Tiga'nın plak şirketi Turbo Recordings, hastası olduğumuz Crosstown Rebels ve Innvervisions'tan çıkardığı şarkılardan biliyor olabilirsiniz, bilmiyorsanız da kendisi pek canayakındır. Bu gece kendini tatlı tatlı tanıtır.

 

 

Geceyi Vesvese'nin gediklilerinden Kozmonot başlatırken ilerleyen saatlerde sürpriz de bir DJ set olacağını söylemezsek partiyi kaçıranlar sonra bizi yolda görüp bıçaklarlar diye biraz korkuyoruz.

 

Biletler gerçekten tükenmek üzere, kapıya bilet kalmayabilir, son dakikacıları bilet almak için buraya alalım.

Şimdiden herkese iyi eğlenceler.