DÜNYANIN EN SAÇMA YARIŞMASI TABİİ Kİ JAPONYA’DA

DÜNYANIN EN SAÇMA YARIŞMASI TABİİ Kİ JAPONYA’DA


Japonlar Ve Akil Almaz Yaşamlarindan Bir Kesit


Uzak Doğu insanının birbirinden garip tavır, gelenek ve yaşam tarzıyla sınanmaktan büyük keyif alan Play Tuşu, "Dünyanın en saçma yarışması" yarışması yapılsa zirveye oynaması kuvvetle muhtemel yarışmayı gururla sunar. Bu seferki Uzak Doğu garipliğimizin membağı Japonya.

 

 

Nedenini niçinini anlayamadığımız bir Japon yarışma programında nimetle şakanın en komik versiyonlarından biriyle karşı karşıyayız. Yarışmanın tek olayı bu mudur, yoksa bu ilginç deneme yarışmanın sadece bir bölümü müdür bilemiyoruz. Japonya'da ikamet eden ve programı izlemiş bir arkadaş varsa bizleri lütfen aydınlatsın.

 

Sadede gelirsek konsept o kadar yaratıcı ve aynı zamanda saçma ki; söyleyecek bir şeyimiz veya yorum yapacak halimiz pek yok. Olay şu; frizbi şeklinde yoğurulmuş hamurdan yapılan bir pizzayı sokağın karşı tarafında bulunan apartmanın içindeki mikrodalga fırına fırlatmak. Bu mega absürd konsepti 40 yıl düşünsek aklımıza gelmedi, ama elin Japon'u yapıyor. Hem de ne yapmak. Attığı gibi sokuyor mikrodalgaya frizbi pizzayı.

 

İnanmazsanız bakın.