DÜNYANIN EN TAŞAKLI SIRT ÇANTASI GELDİ

DÜNYANIN EN TAŞAKLI SIRT ÇANTASI GELDİ


Takmasi Yürek İster


Moda dünyasının hızına yetişmek ve trendlere akıl erdirmek zor. Biz "Düz adam" kategorisinde kot pantul, basic t-shirt ve lastik kunduraya veya "Kot adam" kategorisinde kot göynek, kot pantul, kot ceket ve kot donla yarışaduralım moda sektörü bizlere her gün yeni bir trend çıkarmaya devam ediyor. Ya eskiler tekrar moda oluyor ya da ülkemiz sokaklarında kolay kolay giyemeyeceğimiz türden parçalar defilelerde, moda haftalarında sergileniyor.

 

 

Şimdi sizlere sunacağımız ürünü ise sokaklarda gezerken takıp takıştırmak gerçekten de yürek ister. Envai çeşit sırt çantasının fink attığı mağazalarda bir eşini benzerini bulamayacağımız ürünün tam tanımı: Dünyanın en taşaklı çantası.

 

 

Özellikle okulların açıldığı şu günlerde kırtasiye ve okul kıyafeti masraflarından anası ağlayan ailelerimizin tercih etmeyeceğine kesin gözle baktığımız çantanın satış yeri macera dolu Amerika. Scrotum firmasının ahlaksız aklının ürünü olan bu çantanın oldukça detaylı bir haya deseni var. En ince ayrıntısına kadar düşünülmüş haya çanta ile gittiğiniz her yerde fark edileceğinizi ve parmakla gösterileceğinizi garanti ediyoruz.