EMOJİ’Yİ HARCAYACAKLAR MATMAZEL: TEXT MESSAGE STICKERS

EMOJİ’Yİ HARCAYACAKLAR MATMAZEL: TEXT MESSAGE STICKERS


Uzunca Cümleye İki Emoji'yle Cevap Verenler Baksin Hele


Emoji'nin harman olduğu, teknoloji yüzünden halihazırda kısa cümleler kurduğumuz günümüzde bizleri iyice tembelleştirdiği bir dünyada yaşıyoruz. Instagram'da, WhatsApp'ta kurduğumuz uzun cümlelere cevap olarak iki emoji'nin gelmesini gururumuza nasıl yedirdiğimizi henüz çözemedik. Popüler kültürün son trend'leri anbean emoji'lere uyarlanıyor. Yakında filmler, şarkılar ve kitapları da sadece emoji'den ibaret bir şekilde piyasaya verirlerse zerre şaşırmayacağız. Issız bir adaya düşsek yanımıza alacağımız üç emoji'yi de iyiden iyiye düşünmeye başladık bu aralar. Belli mi olur?

 

 

 

Peki kim emoji'nin belini bükecek? Yakın zamanda böyle bir ihtimalin gerçekleştiğini göremiyoruz. Ama piyasada sürekli olarak dönen alternatifler arasında bu aralar güçlü bir seçenek gözlere çarpıyor; Text Message Stickers.

 

 

ŞU ADRESTE ikamet eden Text Message Stickers'ta dünyanın dört bir yanından tasarımcıların özel olarak tasarladığı ve yüzlerce alternatifin bulunduğu sticker'lar mevcut. Tanesi 0.99 dolardan satılan birbirinden eğlenceli fotoğraf sticker'larla emoji'lere göre daha renkli bir deneyim sizleri bekliyor. Şimdilik en büyük sıkınısı ise ücretli oluşu.

 

 

Hemen hemen her duruma karşı emoji'lere göre görsel olarak daha zengin alternatifler sunan Text Message Stickers'ın şu an için sadece iOS yüklü telefonlarda çalıştığını belirtmeden de geçmeyelim.