EN İTİCİ SAKAL ÖDÜLÜ JOHN TRAVOLTA’NIN

EN İTİCİ SAKAL ÖDÜLÜ JOHN TRAVOLTA’NIN


Böyle Sakal Olmaz Olsun


Saturday Night Fever ve Grease gibi filmlerle bir dönem kadınların başını döndüren, arzu objesi olan John Travolta artık 60 yaşında. Estetik ameliyatın kendisine verdiği yetkiye dayanarak 90'lar ortasında yaşını göstermeyen Travolta, yaşadığı buhranlar sonucu birden çöktü diyebiliriz.

 

 

Bugünlerde patates yapımlarda karşımıza çıkmaya özen gösteren John Travolta, şüphesiz ki aynı özeni sakalına da gösteriyor. Şaka şaka göstermiyor. Bir filmin galasın katılan ve saç ektirdiği 100 km öteden belli olan Travolta, iticilik tarihine adını altın harflerle yazdırması kuvvetle muhtemel sakalıyla maalesef "N'aptın sen arkadaş? dedirtti. Bir dönemin jöleli saçlarıyla ve janti imajıyla stil ikonu isimlerinden biriydin sen Travolta. Yaşça büyük abla ve teyzelerimiz senden bahseder, posterini duvarlara asarlardı. Dünyanın en çirkin keçi sakalını hangi akla hizmet bıraktın? Haydi bıraktın, peki neden simetrik kestirmedin o iğrenç sakalı? 

 

 

 

Bunlar cevabını asla bulamayacağımız sorular olarak tarihe geçecek. Peki aynı Travolta, en az bu kadar kötü bir sakalla daha karşımıza çıkabilir mi? Tabii ki evet. Bu sakalla aynı ligde mücadele edebilecek bir imajı daha var Travolta'nın. Yani bu ünlü oyuncunun ilk kötü sakal vukuatı değil.

 

 

 

Biz seni böyle hatırlamak istiyoruz.