FACEBOOK BAĞIMLILIĞIMIZ SANAT OLURSA

FACEBOOK BAĞIMLILIĞIMIZ SANAT OLURSA


İllüstrasyonlarla Facebook Bağimliliği


İlk başlarda birkaç arkadaşımızın hesap açmasıyla başlayan, ardından literel anlamda eş dostun katıldığı Facebook'a giriş aşamamız "İlkokul arkadaşlarmızı" bulmaktan ibaretti. Hatta "Ben girmem" diyen kitlenin sayısı hiç de az değildi. Bu kitle de yavaş yavaş Facebook saflarındaki yerini aldı. Facebook, halihazırda teknolojiden nasibini almış ikili ilişkilerin en büyük internet ağı oldu çıktı. Dünyanın en büyük çaplı internet sitesi dememizin pek abes kaçmayacağı Facebook'a girmediğimiz bir günümüz geçmiyordu…

 

 

 

Sigara ve alkolden sonra yeni bir bağımlılık arayanların ilacı burası. Gerek ofisten, gerek evden, gerekse de cep telefonundan sürklase ettiğimiz web sitesine ve bu bağımlılığa dikkat çekmek isteyen sanatçı Pawel Kuczynski, illüstrasyonlarıyla Facebook'u George Orwell'in 1984'üyle eşleştiriyor. Çağımızın Big Brother'ı olarak nitelendirdiği Facebook'u ve bağımlısı olan bizleri harika illüstrasyonlarıyla masaya yatırıyor.

 

 

 

Sanatçının Facebook sayfasına bakmanızda ve takibe almanızda fayda var.

 

 

 

"Hayatımızın her alanına, her anına ortak olan Facebook" temasını yeteneğiyle birleştiren sanatçının işleri gerçekten de takdir edilesi. Aferin Pawel Kardeş.