GISELE, HAKKINDAKİ ELEŞTİRİLERE YUMRUKLA CEVAP VERİYOR

GISELE, HAKKINDAKİ ELEŞTİRİLERE YUMRUKLA CEVAP VERİYOR


Kickbox Show


Forbes’un en çok kazananlar listesine giren modeller, Hollywood yıldızları, MTV Cribs tarzı evlerinde hayatlarını sürdüren şarkıcılar ve şov dünyasının spot ışığı altındaki ünlüler, pırıltılı hayatlarıyla içinizdeki haset hissiyatını körüklüyor olabilir. Tüm bu günlük güneşlik görünen setin arkasında ise ezici eleştiriler, ego savaşları ve kendine güven problemleriyle dolu, hepimizin deneyimlediği iniş çıkışlar, ayrılık acıları ve hayatın farklı zorluklarıyla uğraşan insanlar var. Hayatlarının tüm görkemini daha da parlak gösteren spot ışıkları, olumsuz her şeyi de büyüteç tutarak inceliyor.

 

Model ve zaman zaman şarkıcı olan, bir galaya katılırken de markete giderken de güzel görünmek zorunda kalan bir kadın ve mesaisi bitmeyen bir anne olan Giselle Bündchen, Under Armour markasının ilk profesyonel bir atlet olmayan yüzü oldu.

 

 

‘I Will What I What’ isimli videoda, kendisi hakkında sosyal medyada çıkan azı iyi çoğunluğu kötü yorumlar dört bir yanındaki beyaz duvarlara yansırken, Gisele Bündchen tüm kötü enerjiyi önündeki kum torbasına yüklüyor.

 

 

Victoria’s Secret meleğinin sağ kroşesine denk gelmek istemezseniz diye uyarımızı yapıyor, Instagram’ına yorum bırakırken iki kere düşünün diyoruz.