GÜNÜN DARKSIDE’LA AYNI FORMAYI GİYECEK DİĞER İSİMLERİ

GÜNÜN DARKSIDE’LA AYNI FORMAYI GİYECEK DİĞER İSİMLERİ


Bugün Günlerden Darkside


Darkside'ı Darkside'da yenmeye değil de Darkside'da Darkside'la coşmaya hiç bu kadar yakın olmamıştık. Saat 17:00'da Türkiye'de hayat duracak, kalpler Küçükçiftlik Park'ta atacak. Psychic'in boyutlar arası geçişi Kale Kilit'ten fırlamış anahtar gibi şarkılarıyla açıp kapadığı şarkıları ile ileride torun torbaya anlatacağınız bir deneyime çeyrek var. Laf olsun diye değil, hakikaten de var. Son yılların en yaratıcı müzisyenlerinden "Şili'de doğdu, New York'lu oldu" Nicolas Jaar ve açık sarı Dave Harrington'ın güçlerini birleştirdiği Darkside, yılın hatta son yılların en önemli konserlerinden birini gerçekleştirecek. Üstelik bu konser, "Uzun bir süreliğine Darkside'a ara verdikleri" için son 6 konserlerinden biri olma özelliği taşıyor. Kaçırdığınız anda telafisi zerre mümkün değil. Ancak rüyalarda buluşursunuz, o da belki.

 

Işık hızını solda sıfır bırakan bir hızla tükenen biletleri kapmak için ŞURAYA koşun.

 

 

Dün ve önceki gün Darkside'ı sizlere Ana Britannica'dan hallice paylaşımlarla tanıtmıştık. Ne yerler, ne içerler, kimlere eyvallahları var dile getirmiştik. Lakin; tek günlük festivalden hallice etkinliğimizin girişi 17:00'da başlıyor. Darkside, saat 22:00'da sahne alacağına göre geriye kalan 5 saatte gözleriniz ve kulaklarınız armut toplamayacak. Saat 22:00'a kadar hafta içinizin ikametini hafta sonuymuşçasına değiştirecek sürüyle çok iyi müzisyenler ve DJ'ler emrinize amade olacak.

 

Haydi onlarla tanış olalım; olalım ki yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmesin.

 

 

THE RED HOOD

 

Saat 17:00 – 18:00 arası Kırmızı Başlıklı Kız'dan peydahladığımız The Red Hood AKA Doğu Orcan, etkinliğin şık başlama vuruşunu yapacak. Şahane müzik zevki ve vizyonuyla Shazam'a ilham veren The Red Hood, downtempo/electronic güzellikleriyle germe açma hareketlerine start verecek. Güzel, çok güzel başlayacak her şey anlayacağınız. Başlayacağı gibi de güzel bitecek. O yüzden işi asın, rapor alın ve saat tam 17:00'da konser alanında The Red Hood'un kulaklarınızı bayram yerine çevirecek setine tanık olun.

 

 

KAAN DÜZARAT

 

Gecenin vitesi İstanbul gece hayatının sarı fırtınası ile artıyor. İstanbul nüfusunun yarısını halihazırda dans ettirmişliği olan, eşliğinde dans etmeyenlere kız/erkek verilmediği rivayet edilen Orange Date Kolu Başkanı Kaan Düzarat'la yavaş yavaş terlemeye başlayın. FOC Edit'leri ve Vesvese geceleri ile yakından tanıdığımız, dost meclislerinde öve öve bitiremediğimiz kendi güzel, huyu güzel, setleri ise çok daha güzel Fantastic Mr. Kaan Düzarat'la 18:00 – 19:00 arasında felekten bir akşam üstü çalın.

 

 

AH! KOSMOS

 

Günün gizli yıldızı Ah! Kosmos, son yıllarda yerli müzik sahnemizin bayrağını en güzel şekilde taşıyan isimlerin başında geliyor. Konserlerine gelenin hipnotize olduğu, tüm dertlerini ve tasalarını tek celsede boşadığı Ah! Kosmos'u daha evvel hastası olduğumuz yabancı isimlerle beraber verdikleri performanslardan ve assolist olarak sahne aldıkları gecelerden halihazırda biliyoruz. Lakin; Darkside öncesi cuk oturacak performansı ile 19:00 – 20:00 arası bambaşka bir deneyim sunacağı aşikar.

 

 

THIS SOFT MACHINE 

 

Kefilinin bizzat Nicolas Jaar'ın kendisi olduğu ve yine Jaar'ın label'ı OTHER PEOPLE'ı mesken edinen Avustralyalı This Soft Machine, saat 20:00 – 22:00 arasında gerçekleşecek ve müzik türleri arasındaki geçişin aksını kıracağı setiyle sizlere "Hiç geçmesin şu önümüzdeki 2 saat" dedirtecek bir performansı paketleyecek. Anahtarı Darkside teslim almadan evvel tadı damağınızda kalacak This Soft Machine setiyle size her yer uzay boşluğu.

 

 

Sabah 05:00'a kadar sürecek ve nur topu gibi bir hangover'la ertesi günü The Walking Dead gibi geçirme garantisi sunan Propaganda'daki after party'i de unutmayalım.