GÜNÜN SİTESİ: HUGH GRANT İLE PHOTOSHOP ÖĞRENİYORUZ

GÜNÜN SİTESİ: HUGH GRANT İLE PHOTOSHOP ÖĞRENİYORUZ


Hugh Grant’i Allayip Pulluyoruz, Giki çikmiyor


İngiliz sinemasının bir dönemki en büyük yıldızlarından Hugh Grant’i nasıl bilirsiniz? 90’lardaki yükselen kariyerini özel hayatındaki çalkantılar ve vasat film seçimleriyle frenleyen Grant, bugün 54. yaşını kutluyor.

 

Bir dönemin ele avuca sığmayan ismi Hugh Grant, son yıllarda ortalıklarda pek görünmese de; hayranları tarafından bu mutlu gününde unutulmadı. Doksanlı yıllarda “Hugh Grant'ın oynamadığı bir romantik komedi filmi tam anlamıyla bir romantik komedi filmi sayılmaz” lafını hayatımıza sokan romantik komedi filmleriyle ünlü Hugh Grant’e anlamsız bir doğum günü sürprizi hazırlandı; Hue Grant.

 

 

Oktay Kaynarca’yı gözünü kırpmadan Hugh Grant’e tercih edenlerin kesinlikle hastası olacağı Hue Grant adlı web sitesi, ziyaretçilerine oyuncuyu renkten renge sokma fırsatı tanıyor. Hue ile Hugh arasındaki çağrışımla hayata geçen site, içinde bulunan Photoshop özelliğiyle Yakışıklı Odun lakaplı Hugh Grant’in hue’siyle, yani renk tonuyla oynamanızı sağlıyor. Hugh Grant’i en sevdiğiniz şekle ve renge getirebildiğiniz siteyi biz çok sevdik.