GÜNÜN SİTESİ: SİZ DE O KALLEŞ ARKADAŞLARDAN MISINIZ?

GÜNÜN SİTESİ: SİZ DE O KALLEŞ ARKADAŞLARDAN MISINIZ?


Netflix, Ne Kadar Spoiler’ci Olduğunuzu Söylüyor


“Fight Club’da sağdaki soldaki, soldaki sağdaki”, “Joffrey öldü”, “Lost’taki herkes aslında başından beri ölüydü”, “Spartacus’te arenayı yıktılar”, “Ted, Robin’e vardı” gibi cümlelerle henüz izlememiş olduğunuz dizi veya filmlerin sonlarını acımadan sizlerle paylaşan arkadaşlarınızı tokatlamak mı istiyorsunuz? Sizi çok seven bu arkadaşlarınızın taczilerine maruz kalarak bünyelerimizde yarattıkları spoiler dramlarından nefret mi ediyorsunuz? Peki, hiç merak ettiniz mi acaba siz ne kadar spoiler’cısınız? Game of Thrones’un son bölümünü kankanız okuldayken izleyip, “Bakalım nasıl oluyormuş” deyip ona dizinin sonunu söylediniz mi mesela? Sabaha karşı Torrent’lere düşen en popüler dizileri uykuya karşı çıkarak takip ettiğiniz günlerde sizden önce davranarak gıcıklık yapan arkadaşlarınızdan neyiniz eksik?

 

 

Ünlü online film ve dizi izleme servisi Netflix, sadece spoiler izleyebileceğiniz bir site oluşturdu. Ünlü web sitesi, ‘Spoilers’ adlı projesiyle misafirlerine spoiler’larla yaşamayı öğretiyor. Tamamen spoiler’lara adanmış ve üç bölümü olan sitede; “What Kind of Spoiler Are You?” bölümü, siz değerli izleyicilerin içinde gizli kalmış spoiler’cıyı oranlarla ortaya çıkartıyor. “Which spoilers are in the public domain?”de güncel dizilerle ilgili anekdotlar önünüze atılıyor ve verdiğiniz cevaplarla belirli oranlarda puanlar alıyorsunuz.

 

 

Spoil Yourself ile bazı dizi ve filmlerden yalan yanlış büyük boyutlu spoiler'lar veriliyor. Bu bölümün içine girdiğinizde hiçbir şekilde önünüze çıkan görüntüleri durduramıyor, spoiler’ın hasına maruz kalıyorsunuz.

 

 

 

 

‘Bazı sırlar gizli tutulmak için vardır’ diyen Netflix, bu projesiyle birçok insanın ortak sorunu haline gelen konuyu kendine özgü içeriklerle ele alıyor ve ‘Spoiler’lar yaşamın bir parçasıdır’ diyor. Spoiler verdiği için bıçaklamak istediğiniz arkadaşlarınızla birlikte yaşamayı kolaylaştırıyor.