HOW I MET YOUR MOTHER’IN ALTERNATİF SONU

HOW I MET YOUR MOTHER’IN ALTERNATİF SONU


Spoiler Olmayan Spoiler İçerir


Kendisine dokuz sene mesai harcayıp duygusal yatırım yaptıktan sonra final bölümüyle bizlere tüm birikimimizin bir gecede hortumlandığı hissini yaşatan How I Met Your Mother’a duygusal tazminat davası açmak üzereydik.

 

Final bölümünde, dizinin son sezonu boyunca düğünlerini beklediğimiz, entrikalar üzerinden romantizm yapıp tahrik olan rüya çift Robin ve Barney, Chris Martin ve Gwyneth Paltrow’a özenip 3 sene sonunda ‘conscious uncoupling’ yapmıştı. Efsanevi beşli hayatlarının akıntısına kapılıp kopmuş, dokuz senenin sekizini kendisiyle tanışmak için beklediğimiz ‘Anne’, geç bulup erken kaybettiklerimiz klasörüne girip hayata gözlerini yummuş ve Ted daha hayatının aşkının kırkı çıkmadan mavi klaksonu kaptığı gibi Robin’in evine koşmuştu.

 

 

Ted sonunda Robin ile olacaksa, dizinin yapımcıları ilk sezondan sonra neden sekiz tane daha çekme gereği duydu dedirten finalden sonra dünyanın dört bir yanındaki How I Met Your Mother hayranları galeyana gelince dizinin yaratıcısı ve başyapımcısı Carter Bays, birkaç ay önce final bölümü için iki farklı son çektiklerini açıklamıştı.

 

Dizinin alternatif sonunu DVD setine ekleyen yapımcılar, HIMYM hayranlarının yüzünü rötarlı da olsa güldürdü. Yaklaşık 4 dakikalık alternatif sonda, Ted’in aşk hayatının kısa bir özetinden sonra ‘Anne’ ile mutlu mesut bir hayata yelken açtıkları görünüyor, Robin ve Barney boşanmıyor, herkes sonsuza kadar mutlu yaşıyor.

 

Geç olsun güç olmasın diyor, hayatlarımıza devam ediyoruz.