HZ. İSA’YA ORAL SEKS YAPTIRAN ÇOCUĞUN CEZASI NE?

HZ. İSA’YA ORAL SEKS YAPTIRAN ÇOCUĞUN CEZASI NE?


Cehennem Değil


Toplum, özellikle doğum tarihi teknoloji çağının hayatın merkezine oturduğu döneme denk gelen yeni nesil, ilgi çekmek ve sosyal medyada popüler olmak konusunda sağlıksızca takıntılı. İnsanlar önündeki yemeği yemek yerine Instagram’lıyor, anı yaşamak yerine selfie çekiyor ve tüm hayatlarını Facebook statüleri aracılığıyla yaşıyor.

 

Pennsylvania’da ikamet eden, ismi açıklanmayan; ancak kaynaklara göre 14 yaşında olduğu söylenen bir delikanlı, dizleri üzerine çökmüş bir Hz. İsa heykeli ile oral seks pozu verince başı belaya girdi. Bir Hristiyan kuruluşu olan Love in the Name of Christ binasının önündeki heykelle gereğinden fazla yakınlaşan çocuk, fotoğrafı Facebook hesabında paylaştı ve öven, söven, ‘’Yürü bee’’ diyen 124 yorum aldı. Arkadaşlarından ‘’Cennet gibi’’, ‘’Şahane’’, ‘’Sen inanmıyorsun, bari inananlara saygı duy, iğrençsin’’ gibi tepkiler alan İsa aşığı çocuğa polisin tepkisi biraz daha sert oldu.

 

 

Normalde reşit insanların bile kamu malına zarar vermesi gibi durumlarda en fazla 1 yıl hapis cezasıyla yargılandığı Pennsylvania eyaletinde, 14 yaşındaki genç, Love in the Name of Christ’ın şikayette bulunmamasına rağmen sırf kutsal bir heykele bulaştığı için 2 yıl hapisle yargılanıyor.

 

Pennsylvania eyletine, hatasız kul olmaz diyor, kendilerini insafa davet ediyoruz.