İNSANLIK ÖLMEDİ: HAMSTER AİLESİNİ YANGINDAN KURTARAN İTFAİYE

İNSANLIK ÖLMEDİ: HAMSTER AİLESİNİ YANGINDAN KURTARAN İTFAİYE


Minik Oksijen Maskeleriyle Kurtardildilar


İnsanlığın ölmediği nadir günlerden biriyle daha karşı karşıyayız. İnsan hayatının bile kimi zaman değer görmediği ülkemizden kilometrelerce uzaklaşalım evvela. Washington'a doğru açılalım.

 

 

Lacey bölgesinde meydana gelen bir yangın için seferber olan itfaiye ekibinin karşılaştığı manzara hiç de tahmin ettikleri gibi olmadı. Yangın çıkan eve giren ekip, içeride hiç insan olmamasıyla derin bir nefes aldı. Yangını söndürmek için işe koyulan Lacey İtfaiyesi, o sırada evde başka canlılar olduğunu fark etti. Bir hamster ailesi kafeslerinde kurtarılmayı bekliyordu. Oreo ve Madonna isimli iki hamster, üç yavrusuyla birlikte çaresiz bir haldeyken kahraman itfaiye ekipleri insanlığın ölmediği nadir anlardan birini bizlere yaşattılar. Hayvanlar için yanlarında taşıdıkları minik oksijen maskelerini hamster'lara takan ekip, böylece sevimli aileyi yangından kurtarmayı başardı. Maalesef ki yavrulardan biri bu yangından kurtarıldıktan sonra hayatını kaybetti.

 

 

Yangından sonra Twitter hesabından bir tweet atan Lacey İtfaiyesi, kendilerinin hayvan kurtarma konusunda da eğitim aldıklarını belirtti ve özel hazırlanmış hayvan kurtarma rehberinin bir fotoğrafını paylaştı.

 

 

Lacey İtfaiyesi'nin kahraman ekibine insanlığın ölmediğini bizlere kanıtladıkları için bir de biz teşekkür etmek istiyoruz.