IPHONE 6’YA PARA YETİŞTİREMEYENLER ÜZÜLMEYİN: NOPHONE ALIN

IPHONE 6’YA PARA YETİŞTİREMEYENLER ÜZÜLMEYİN: NOPHONE ALIN


Doğan Görünümlü Şahin İmdadiniza Yetişti


Geçtiğimiz haftaki lansmanından beri interneti işgal eden, “Ben sana mecburum” mantığıyla insanın bilinçaltına giren iPhone 6, ne yazık ki pahalı, çok pahalı, 2.700 Türk Lira’sı kadar pahalı. Siz de lansmanla birlikte heyecanlanan ve hevesi kursağında kalmaya mahkum olan çoğunluktaysanız müjdemizi isteriz: Çareniz NoPhone’da.

 

 

Ohio’lu Zach Danger Brown’un Kickstarter projesi olan NoPhone, internete bağlanmayan, arama yapmayan, selfie çekmeyen iPhone görünümlü bir ayna. Siz de günümüzün vebası teknoloji hastalığına yakalandıysanız, telefonunuzu günde 150 kez kontrol ediyor ve radyasyondan aşırı doz yapıyorsanız, teknoloji detoksunuz için NoPhone’u ilaç niyetine alın.

 

 

Dudak alışkanlığı diyerek sigarayı bırakamayan insanların yeni versiyonu el alışkanlığı yüzünden kafası telefon ekranında yaşamını sürdüren insan güruhundansanız, yerin 3 kat altında da denizin ortasında da düzgünce çalışan, şarjı bitmeyen, sizin rızanız olmadan U2 albümü indirmeyen ve bugüne kadar 3.205 dolar toplayan NoPhone’a benim de katkım olsun diyorsanız sizi şöyle alalım.