İTALYA’DA BELEŞ TATİL YAPMANIN YOLU

İTALYA’DA BELEŞ TATİL YAPMANIN YOLU


Bedava, Parasiz, Tam Pansiyon


İtalya'nın zirve yerinde bedava konaklayacağınız bir tatile ne dersiniz? Kalacak yer için kuruş ödemeyeceksiniz. Tek yapmanız gereken pasaportları ayarlamak, biyometrik vesikalık çektirmek, uçak biletinizi veya otostopunuzu çözmek. Literal anlamda İtalya'nın zirvesinde bedava konaklama şansı böylece ayağınıza gelecek. Otellere günlük çok dolar vereceğiniz para da böylece cebinizde kalacak. "Varım" diyenleri İtalyan Alpler'ine davet ediyoruz. Ekstrem spor meraklılarının özellikle hoşuna gideceğine emin olduğumuz konaklama yeri Foronon Buinz Dağı'nın tepesinde bulunuyor. Tam olarak 8.300 feet (2531 metre) yükseklikte.

 

 

 

Oksijen yüzünden ciğerlerinizin cayır cayır yanması garantili, temizin de temizi hava solumalı bu deneyimi sizlere sunan çadırımsı baraka/yapı, bir çığ sonucu bölgede hayatını kaybeden dağcı Luca Vuerich'in anısına mimar Giovanni Pescamosca tarafından bir günde inşa edilmiş. Tüm ihtiyaçlarınızı en yakın bakkal, manav ve kasaptan gideremeyeceğiniz bu yapıda toplam 12 kişi aynı anda kalabiliyor. İhtiyaçlarınızı sipariş ettiğinizde bakkalın çırağı yerine bir helikopter geliyor. Yapı, çığ ihtimaline karşı tüm önlemler düşünülerek inşa edilmiş. Pescamosca tarafından "Son derece güvenli" olarak tanımlanan bu bedava konaklama yerinin kapısı güneye bakacak şekilde konumlandırılmış vaziyette. Böylece kapının önünde/üstünde biriken karlar güneş tarafından daha kolay bir şekilde eritilebiliyor.

 

 

 

Doğanın sessizliğiyle baş başa kalmak, kendi Into The Wild'ınızı yaşamak ve Uludağ/Kartalkaya gibi lokasyonlardan kaçmak isterseniz sizin ilacınız burada.