JAY Z VE BEYONCE’DEN KISA FİLM ÜÇLEMESİ: BANG BANG

JAY Z VE BEYONCE’DEN KISA FİLM ÜÇLEMESİ: BANG BANG


Western, Yeni Dalga İle Buluşursa


Jay Z ve Beyonce’nin boşanma dedikodularının ardında gerçeklik payı var mı, varsa sebebi baldan tatlı baldız Solange ve köfte dudaklı enişte Jay Z’nin asansör kavgası mı, Beyonce ikinci çocuğuna hamile mi gibi deli sorular bir yerde dursun, Carter ailesinin iş ortaklıkları ziyadesiyle sağlıklı bir şekilde sürüyor. Müziğin kraliyet ailesinin miraslarına son katkısı yeni üçlemeleri ’Bang Bang’.

 

 

Beyonce’nin Mrs. Carter Show World Tour turnesinden 4’er dakikalık videolarından oluşan 10 bölümlük mini dizisi ‘Beyonce:X10’, halihazırda her hafta yayınlanıyor. Daha önce de HBO ile işbirliği yaparak ‘Life Is But A Dream’ belgeselini yayınlayan Beyonce’nin biricik sevdiceği Jay Z ise; geçtiğimiz Ağustos ayında HBO aracılığıyla Picasso Baby: A Performance Art Film’i yayınlamıştı.

 

 

Geçtiğimiz ay Nancy Sinatra’nın Bang Bang’ini seslendirerek Jay Z’ye serenat yapan Beyonce’nin performansı meğer New Yorklu fotoğrafçı ve yönetmen Dikayl Rimmasch’ın kamera arkasına geçtiği kısa filmlerden oluşan bir üçlemenin habercisiymiş. İkilinin 2.5 aylık turları boyunca arkada da görüntüleri oynayan Western ve Fransız Yeni Dalga karışımı havası veren kısa film ‘Bang Bang’de, eski Bonnie ve Clyde 60’lardan kalma bir Pontiac GTO ile Kaliforniya çöllerinde kaçak bir hayat yaşıyor.