JENNIFER LAWRENCE’IN FOTOĞRAFLARI SERGİ OLUYOR

JENNIFER LAWRENCE’IN FOTOĞRAFLARI SERGİ OLUYOR


Toplu Tacizin Anatomisi


Her olaydan sanat yaratmak isteyen ve insan hakları pek umurunda olmayan bir sanatçı, Jennifer Lawrence ve Kate Upton gibi isimlerin sızan fotoğraflarını sergiye dönüştürüyor.

 

İnsanların özel hesaplarını ele geçirmekte hiçbir beis görmeyen, ünlülerin her türlü muameleyi hak ettiğine inanan XVALA isimli sanatçı, Jennifer Lawrence ve Kate Upton başta olmak üzere iCloud olayından zarar gören isimlerin fotoğraflarından oluşan bir sergi açmaya hazırlanıyor. No Delete isimli serginin tamamı bu isimlerin çıplak fotoğraflarını kapsayacak. XVALA sergi ile ilgili yaptığı açıklamada “Sırlarımızı teknoloji ile paylaşıyoruz ve bu da sırlarımızı herkes tarafından erişebilir yapıyor. Bugünün kültüründe herkes her şeyi bilmek istiyor. Biz internette kullanıcı iken kullanılan olma durumumuzu göz önüne sermek istiyoruz.” dedi.

 

 

XVALA daha önce Scarlett Johansson’ın sızan fotoğraflarını Los Angeles’ta köşe başlarına yapıştırmış, mahrem yerlere “Fear Google” yazısı yapıştırmıştı. Sanatçının daha önceki sergilerinden biri Mark Zuckerberg, Kim Kardashian, Steve Jobs gibi isimlerin çöplerinden oluşuyordu.