KARİZMANIN YENİ HALİ: DAVID BECKHAM

KARİZMANIN YENİ HALİ: DAVID BECKHAM


Şarap Gibi Yaşlanmak


Kariyeri ‘Ne Alırsan 1 Lira’ dükkanlarının ürün çeşitliliğinden hallice olan David Beckham’ın ismini en son ne zaman “Asrın golünü attı” diye zikrettik bilmiyoruz. H&M olsun, Tommy Hilfiger olsun çeşit çeşit markanın iç çamaşırı ve mayo modelliğini yapan ve en son 1999’da giyinik poz veren Beckham, gayet giyinik bir şekilde AnOther Magazine’e kapak oldu.

 

 

“Acaba o boxer’ın içine çorap mı koyuyor yoksa allah vergisi mi?” sorularıyla senelerdir insanların aklını kurcalayan Beckham, AnOther Magazine 2014 Sonbahar – Kış sayısı için verdiği pozlarla giyinikken de seksi olabildiğini kanıtladı. Deklanşöre Collier Schorr’un bastığı, styling’ini kreatif direktör Alister Mackie’nin yaptığı çekimde David Beckham, Tim Blanks’e samimi açıklamalarda bulundu.

 

 

“Her çekimde bambaşka bir karaktere bürünmek gerekiyor; ama ben bir model değilim ve sadece kendim olmaya çalışıyorum. Umarım işe yarıyordur” diyen Beckham’a cevap olarak dünya çapındaki kızların salyasını bir kavanozda toplamak suretiyle hediye etmek isteriz.