LEONARDO DICAPRIO’YA MİLLİ GÖREV

LEONARDO DICAPRIO’YA MİLLİ GÖREV


Tek Eksiği Var; O Da Oscar ödülü


Mesleğinin kendine verdiği güce dayanarak banka hesabını torunlarının torunlarını refah içinde yaşatacak kadar dolduran ve sefa pezevenkliğinin kitabını yazan Leonardo DiCaprio, bu sefer Oscar yerine hayırlı bir işe aday oldu.

 

DiCaprio, son birkaç ayını sarı dolmuşa çevirdiği özel jeti ile bir düzine modeli Brezilya’ya uçurarak, bilmemkaç metrelik yatında Karate Kid’cilik oynayarak, su tabancası ile yaşayamadığı çocukluğunun acısını çıkartarak ve yakın dostu Orlando Bloom’un bar kavgalarına maskotluk yaparak geçirmişti.

 

 

Son olarak ice bucket challenge denemesinde farkını ortaya koyan DiCaprio, içindeki cevheri fark eden Birleşmiş Milletler tarafından barış elçisi seçildi. Gelecek hafta Birleşmiş Milletler'in düzenleyeceği bir etkinlikte iklim değişikliği ve küresel ısınma hakkında konuşacak ünlü oyuncu bu durumdan duyduğu memnuniyeti bir basın bildirisiyle pekiştirdi.

 

Birleşmiş Milletler'in kendisini seçmesinden dolayı büyük onur duyduğunu belirten Hollywood'un sarısı, küresel ısınma gibi çok önemli bir dünya sorunu hakkında insanları bilinçlendirmek için elinden geleni yapacağını söyledi.