MATTHEW MCCONAUGHEY TRUE DETECTIVE’İ UNUTAMIYOR

MATTHEW MCCONAUGHEY TRUE DETECTIVE’İ UNUTAMIYOR


Lincoln Bahane, True Detective Şahane


HBO’nun karıncalı görüntüsüne eşlik eden o cızırtılı sesi ne zaman duysak kaliteli bir yapım izleyeceğimizi biliriz. Sex and The City ile bizi New York’a, Game of Thrones ile Westeros’a götüren, Curb Your Enthusiasm ile alaycılığın dibine vurdurup, How to Make It in America ile para nasıl kazanılır öğreten, Boardwalk Empire ile içki yasağıyla baş etme yöntemleri gösteren televizyon kanallarının kraliyet ailesi HBO, True Detective ile bizi Sherlock ve John Watson’dan sonra en sevdiğimiz iki dedektif ile tanıştırdı.

 

İkinci sezonun başrolleri kim olacak diye binbir türlü senaryonun yazıldığı, Brad Pitt’ten Jessica Chastain’e kadar birçok ismin dedikodulara karıştığı dizinin baş yapımcıları arasında bulunan ve aynı zamanda birinci kuşak dedektifi olan Matthew McConaughey, rolünden pek çıkamamış gibi görünüyor.

 

 

Dizide detaycılığın kitabını yazan Matthew McConaughey, Drive’ın da yönetmenliğini yapan Nicolas Winding Refn’in yönettiği Lincoln araba markasının reklamında yolun ortasında karşılaştığı boğanın neredeyse aile ağacını çıkartıyor.

 

Mart’taki sezon finalinden sonra askerdeki sevgili gibi özlediğimiz dizinin yeni sezonuna kadar ara sıcak olan bu reklamı tekrar tekrar izleyip günlük True Detective dozumuzu karşılamaya çalışıyor, size de aynısını tavsiye ediyoruz.