MILEY CYRUS’IN HİÇ BİLMEDİĞİNİZ YÖNÜ: SANATÇI MILEY

MILEY CYRUS’IN HİÇ BİLMEDİĞİNİZ YÖNÜ: SANATÇI MILEY


Sanattan Soğuyacaksiniz


Diline bir türlü hakim olamayan, marijuana kullanmanın normal kabul edildiği bir evde büyüdüğünü açıklamasıyla bazı taşları kafamızda oturtan, boş zamanlarında gülle üstünde sallanmaktan hoşlanan Miley Cyrus, bizi sanatçı kişiliği ile tanıştırdı. Şimdi sanat kavramının geniş sınırlarıyla tanışmaya hazır olun.

 

 

En son vukuatları arasında Elvis Presley’nin twerk’çünün kralı olduğunu açıklamak ve hayranlarının kendisine gönderip sahneye attığı hediyelerle dev bir bong dekore etmek olan Cyrus, New York Moda Haftası’na katıldı, haliyle ortalığı birbirine kattı. Alexander Wang’in şanı almış yürümüş after party’lerinen sonuncusuna üstsüz bir şekilde katılan Cyrus, partide twerk yaptı, Wang ile biraz fazla yakınlaştı ve özsaygı kavramından yine uzaklaştı.

 

 

 

Artık alıştığımız bu manzaraların yanında, Miley Cyrus bir de Jeremy Scott’ın 2015 İlkbahar – Yaz şovu için aksesuarlar tasarladı. Bu aksiyonu sanat, yaptıklarını da birer heykel zanneden Miley Cyrus, sanat kelimesine edilmeyecek küfrü etti. 11 Eylül’den itibaren Mercer’da da sergilenecek ‘sanat eserleri’ için Cyrus, ‘’Yaptıklarım bazı insanlara yalnızca bir şeyleri yapıştırmak gibi görünebilir; ancak Jeremy ve bu proje bana huzur verdiği gibi kendi değerimi anlamamı da sağladı. Bu dünyadan aptal bir pop yıldızı olarak göçmek istemiyorum’’ dedi.

 

Bu konuda Miley Cyrus’a başarılar diliyoruz; zira o iş yaş canım.