MÜZİK DÜNYASINDA HAFTANIN SON İŞ GÜNÜ

MÜZİK DÜNYASINDA HAFTANIN SON İŞ GÜNÜ


Yeniler, En Yeniler, En En Yeniler


Yeni albümü This Is All Yours'u sabırsızlıkla beklediğimiz Alt-J, daha evvel erkek versiyonunu yayınladığı Every Other Frackle videosunu bu sefer de bir kadının bakış açısıyla yayınladı. Şarkı da video da muazzam. Albümün yayınlanma tarihi 22 Eylül'ü sabırsızlıkla bekliyoruz.

 

 

Montreal'li grup TOPS, yeni videosu Way To Be Loved'ı yayınladı. Lakin; hem şarkı hem de videodan daha fazla dikkat çeken bir detay var. Yaramaz lo-fi'cı Mac DeMarco, her zaman olduğu konuk olduğu bu videoda da haytalık peşinde.

 

 

Yeni Interpol albümü El Pintor'un incelemesini dün yapmıştık. Antics'den beri belki de karşımıza çıkan en iyi Interpol işi olan El Pintor'un iTunes'a özel versiyonunda bir adet bonus track var. The Depths isimli şarkı, Interpol'ün harika bonus track'ler yapma özelliğini koruduğunu gösteriyor.

 

 

Her dinleyişimizde daha da hayran kaldığımız yeni Caribou albümü Our Love, harika bir remix'le desteklendi. Tale Of Us ve Mano Le Tough, albümün can alıcı şarkılarından Can't Do Without You'yu remix'ledi.