PARASIYLA REZİL OLANLARDA BUGÜN: IPHONE 6 SAHİPLERİ

PARASIYLA REZİL OLANLARDA BUGÜN: IPHONE 6 SAHİPLERİ


Ceplerimiz Iphone Bükücü Oldu


Teknoloji devi Apple, yeni iPhone modelleriyle kırılmadık rekor bırakmayadursun, aldığımız bir haber bu telefonlardan satın almak için gün sayanların heyecanını kursaklarda bırakacak cinsten. Yeni iPhone 6 modellerinin tanıtımını yaptığı ilk 24 saat içinde 4 milyon ön sipariş alan, geçtiğimiz hafta sonu da 10 milyon satış rakamını geçen Apple’ın ceplerimize nasıl sokarız diye düşünüp dudruğumuz iPhone 6 Plus modelinde garip bir sorun varmış.

 

 

Ülkemizde 2700 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkması beklenen yeni iPhone’lardan daha uzun boylu olan Plus’lar sahipleri tarafından çok kısa sürede şikayetler almaya başladı bile.

 

Evet, yaklaşık 3000 liralık bir telefonu yok etmenin en kısa yolu bulundu; bükmek!

 

Bizler iPhone 6’lardan satın almak için gün sayarken yurt dışında iPhone 6 Plus’a kavuşan insanlar bir bir telefonlarını bükmeye başladılar. Boyut olarak büyük dha büyük Plus’lardan satın alan kişiler ceplerine zar zor koydukları telefonlarının her eğilmelerinde büküldüğünü söylüyorlar. Kendilerini iPhone Bükücü olarak tanıtan bu insanlar “O kadar para verdik şu telefonlardan aldık, insan bükülmeyenini yapmaz mı şunun ya? Paramızla rezil oluyoruz vallahi!” diye açıklamalar yapıyorlar, Twitter’da fotoğraflarla dert yanıyorlar.