PHILIPS M1X VE CLUB BANGKOK CADDEBOSTAN’I FETHEDİYOR

PHILIPS M1X VE CLUB BANGKOK CADDEBOSTAN’I FETHEDİYOR


#bendendjolurmu


Annesi “Önce okulunu oku sonra gene hobi olarak DJ’lik yaparsın…” deyince “Ayrı eve çıkayım da görün gününüzü!” diye kapı çarpan ergenlik ateşinizi alın. Her ne kadar emlak ofisinde çalışıyor olsa da ruhunu mix’lemenin dehlizlerinde bırakmış esnaf tanıdıklarınızı takın kolunuza. “Bana ortam lazım, bana popülerlik lazım, bana ‘Çekil şuradan DJ azıcık da ben çalayım.’ dedirtecek yetenek lazım” diyen yanınızı sokun çantanıza ve Caddebostan Sahil’in yolunu tutun. Philips M1X’in ve Club Bangkok’un size diyecekleri var.

 

Philips ruhu spot ışıklarının altında durmaya layık olsa da cebindeki akbilini gözü gibi sakınanların sesini duydu. “Benden DJ olmaz.” diye hayata küsenleri yeniden kazanmayı kafasına koyan Philips, Armin Van Buuren’in yetenek kokan ellerinden çıkma, herkesi DJ yapmaya programlanmış Philips M1X’i piyasaya sürdü. “Ben muazzam bir ürün yarattım, şimdi köşeme çekilirim.” demeyen Philips, herkesi DJ yapma görevini Club Bangkok’a verdi.

 

 

Görevinin ciddiyetinin farkında olan Club Bangkok, gece hayatında kanıtladığı “Bak DJ olursan, hayatın böyle bal-kaymak gibi olur.” yaşam tarzını sizlerin ayağına sermek için Caddebostan’a geliyor. En DJ performansını sergileyen kişinin kolunun altından bir adet Philips M1X ile ayrılacağı etkinlik, katılan herkese bedeninde takat kalmayana kadar dans etmeyi ve eğlenmeyi garanti ediyor. Sadece bu Pazar Caddebostan’da olmayanların bir şey kazanamayacağı #BendenDJOlurMu etkinliğini anı anına takip etmek için sizi TWITTER hesabına alalım.

 

Etkinliğin Facebook sayfası için sizi BURAYA alalım. #BendenDJOlurMu hakkında her şey ama her şey için sizi ŞURAYA alalım.