SARILGAN UYGULAMA: CUDDLR

SARILGAN UYGULAMA: CUDDLR


Bir Kucak Şefkate Muhtaç İnsanlarla Buluşun


Havalar soğuyor. Etraf, Nuh’un Gemisi’nin aşk temalı modeline dönüşmek üzere. Genel inanışın aksine araştırmalar insanların en çok çiftleştiği mevsimin yaz değil, havanın soğumaya başladığı ve sokakların doğal yolla romantik bir filmin setine dönüştüğü sonbahar olduğunu gösteriyor.

 

 

Sevgililer soğuyan havayla birlikte eldiven takmayıp el ele tutuşuyor, doğalgaz masrafını kısmak için geceleri kaşık pozisyonunda sarılıyorlar. Sevgilisi olmayanlar da yalnızca Nutella kavanozu kaşıklamasınlar diye yepyeni bir uygulama tüm yalnız kalplerin imdadına Hızır gibi yetişti. Eğer “Bekarlık sultanlıktır” diyor, özgürlüğünüzden vazgeçmek istemiyorsanız; ama arada sırada da olsa sıcak bir kucaklaşmanın yarattığı serotonin dozunu özlüyorsanız sarılgan uygulama ‘Cuddlr’ yeni favoriniz olmaya aday.

 

 

GPS sayesinde yakınınızdaki sarılma meraklılarıyla sizi buluşturan uygulama Cuddlr, iki tarafın birbirini beğenmesi üzerine kararlaştırılan yer ve zamanda bir araya gelmelerine ön ayak oluyor. Sonrasında sarılma partnerinize not verebildiğiniz uygulamanın yaratıcısı Charlie Williams ise uygulamanın yalnızca yaratılma amacıyla kullanılmasını umuyor.