STAR WARS’UN YENİ MILLENNIUM FALCON’I GÖRÜNTÜLENDİ

STAR WARS’UN YENİ MILLENNIUM FALCON’I GÖRÜNTÜLENDİ


Hem De Kuşbakişi


J.J. Abrams'ın yöneteceği yeni Star Wars üçlemesi, gösterime girmesine hala uzun bir süre varken yeni görsellerle heyecan yaratmaya devam ediyor.

 

Hem Star Trek, hem de Star Wars'u barındıran CV'siyle nerd'ler arasında tanrı ilan edilen Abrams'ın yeni üçlemede George Lucas'ın mirasını nasıl koruyacağı merak konusuydu. Duyulan en büyük endişelerden biri ise filmde yer alacak ikonik araçlara gereğinden fazla modifiye yapılması ihtimaliydi. Hal böyle olunca; Star Wars'un en yakışıklı araçlarından Millennium Falcon'ın Episode VII'da ne şekilde karşımıza çıkacağına dair spekülasyonlar başladı. Bu spekülasyonları daha da alevlendirecek görüntü de geldiğine göre artık dağılabilriz.

 

Yok yok dağılmayalım.

 

İngiltere, Berkshire'daki Greenham Common civarında uçuş gerçekleştiren pilot hiç ummadığı bir manzarayla karşılaştı. Kafasını aşağı çevirdiğinde çok şaşırdı. Yeni üçlemede yer alacak Millennium Falcon, tüm heybetiyle inşa halindeyken karşısında duruyordu. Bu tarihi anı fotoğraflayan FlyMac isimli Twitter kullanıcısı, bir tweet'le yeni Millennium Falcon'ı tüm dünyayla paylaştı.

 

Yanında ise bonus olarak bir X-Wing vardı.

 

Daha evvelden sızan X-Wing görselini de hatırlatalım.