THE DARK KNIGHT SERİSİNDEN HİÇ GÖRMEDİĞİNİZ FOTOĞRAFLAR

THE DARK KNIGHT SERİSİNDEN HİÇ GÖRMEDİĞİNİZ FOTOĞRAFLAR


Kamera Arkasinin Arkasi


Tekrar Batman kostümünü giymesi için zamanında 40 milyon pound, yani yaklaşık 119 trilyona denk gelen bir para teklif edilen Christian Bale’in gelen teklifi reddederek boşalan Batman pozisyonunun Ben Affleck’e devredilmesiyle içimizi endişeler kaplamıştı. Yeni film Batman v Superman’in çekimleri devam ededursun, eski üçlemeyle ilgili haberler ve günyüzüne çıkan yeni görseller ilgimizi kendinde tutuklu bırakıyor.

 

 

 

Daha önce Christian Bale’in Batman pozisyonu için katıldığı seçmelerden görüntülere yer vermiştik. Şimdi ise; mega iyi yönetmen Christopher Nolan'ın çektiği üçlemenin kamera arkası görüntüleri ilgimizi çekmeye devam ediyor. Batman'den kısmen emekli olan Nolan’ın yönettiği The Dark Knight Rises, The Dark Knight ve Batman Begins’ten kamera arkası görüntülerine rastladık. Ben Affleck’in oynayacağı yeni Batman’den pek ümitli olmadığımız için de görür görmez heyecanlandık.

 

 

 

 

 

Join_You_In_The_Sun adında bir Reddit kullanıcısının üçlemenin yapımı esnasında çekilen 120 fotoğrafı paylaşması tadire şayan. Aferin arkadaş!

 

 

 

 

 

 

Fotoğraflarda; sahne arkası görüntüler, dublörler, teknik ekip ve setlerin büyüklükleri görülebiliyor.

 

 

 

 

 

Join_You_In_The_Sun’ın paylaştığı tüm fotoğrafları görmek isteyenleri ŞÖYLE alalım.