TOTAL RECALL GERÇEK OLDU: ÜÇ MEMELİ KADIN

TOTAL RECALL GERÇEK OLDU: ÜÇ MEMELİ KADIN


1 Değil, 2 Değil, Tam 3 Tane. Ama Neden? 


1990'lı yıllarda çocukluğunu yaşamış jenerasyon için büyük önemi olan bilim kurgu klasiği Total Recall’u (Colin Farrell’li yenisini saymayın) hatırlayanlardansanız filmdeki üç memeli kadın hadisesini de biliyorsunuzdur. En kötü ihtimalle American Horror Story’deki benzerine denk gelmişsinizdir.

 

 

Vakti zamanında evine Oscar'sız dönmeyen filmlerden biri olan Total Recall’daki bu ilginç karakterden çok etkilendiğini düşündüğümüz bir kadın estetik operasyonla kendisine bir meme daha ekletti.

 

  

 

 

 

 

Jasmine Tridevil isimli kadın, “Bunu kendime isteyerek yaptım çünkü artık kendimi erkeklere beğendirmek de istemiyorum onlarla flörtleşip buluşmak da… O yüzden kendimi çirkinleştirmek istedim.” diyerek bu girişimini açıklıyor.

 

 

Daha şimdiden MTV, Jimmy Kimmel ve Vice'ın ilgisini çekerek haberlere konu olan ve hayatının gidişatı hakkında pek heyecanlı görünen Tridevil, kendisine bir de Youtube kanalı açarak gündelik hayatından görüntüleri meraklılarıyla paylaşıyor, kendisine gelen soruları cevaplıyor. Jasmine Tridevil, röportajlarından birinde annesinin artık onunla konuşmadığını ve kız kardeşinin de kendisiyle konuşmasını istemediğini, babasının ise bu kararından ötürü çok mutsuz olduğunu söylüyor.

 

Ne diyelim; Jasmine Tridevil’a yeni görünüşüyle mutluluklar diliyoruz.