TÜRK YAMAKASİLERDEN HARİKA VİDEO

TÜRK YAMAKASİLERDEN HARİKA VİDEO


Yamakasiler İstanbul’u Ablukaya Almiş Haberimiz Yok


Sabah kahvaltıda yürek yiyip oraya buraya zıplayan, dama, bacaya tırmanan Yamakasiler’den haberdarsınızdır. Meğer adrenalin bağımlısı bu gençlerden İstanbul’da da bolca varmış ve tırmanmadık yer bırakmıyorlarmış. Bulut Şahin, ekstrem spor ggibi sporların en heyecanlılarından biri olan Yamakasi için muazzam bir video çalışması hazırladı.

 

Bulut Şahin, ülkemizde Yamakasi’ye gönlünü kaptırmış ve sektörün başını çeken Mustafa PekerÖmer Faruk GünayBarış ErdoğanEray ŞekerUygar Alan ve Barış Topçu gibi genç sporcuların biraraya gelerek oluşturduğu Team Acrorun’ın serbest zıplama, serbest koşma ve serbest tırmanma gibi dallardaki görüntülerini kayıdetti. Ülkemizdeki en iyi freerunner'ları kapsayan video görenleri hem korkutuyor hem de hayranlık uyandırıyor. Harika bir şekilde kotarılmış video izleyenlerine dev bir görsel şölen sunuyor. Vallahi de sunuyor.

 

Heyecan verici şeyler yapmayı seven Yamakasiler, tarihi mekanlarda şovlarını yaparken fizik kurallarını alt ve de üst etmeyi başararak kalbimizin hırsızı oldular.

 

 

Videoyu çeken Bulut Şahin’in ve tüm sporcularımızın ellerine yüreklerine sağlık. Kendilerinden böylesine güzel işlerinin devamını bekliyoruz.