WHATSAPP’TE SON GÖRÜLMESİNİ KAPAYANLARA UYARI!

WHATSAPP’TE SON GÖRÜLMESİNİ KAPAYANLARA UYARI!


Açil Susam Açil Güncellemesi 


Son Görülme a.k.a. Last Seen özelliğinin XX kromozomlara sahip birinin yaratıcılığından çıktığı şehir efsaneleri arasındayken, bu özelliğin kapatılabilme seçeneğini ise XY kromozomlara sahip birinin ürettiğinden şüpheleniliyor. Sevgili kavgalarının en revaçta başlangıçlarına sebebiyet veren bu özellik tam anlamıyla ‘’Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık’’lık bir durum.

 

 

‘’En son gece 03:52’de online olmuşsun; ama bana 12’den önce uyudum demiştin’’, ‘’Ekranın önümde açık, sürekli online’sın, bana gelen giden bir kelime mesaj yok. Sen kiminle konuşuyorsun!?!!’’ ya da ‘’Son görülmeni neden kapadın? Karda yürüyüp izini belli etmeme arzusu neden? Ne işler çeviriyorsun??’’ gibi diyaloglara gebe olan ‘Son Görülme’ ile sevgiliye yaranmak mümkün değil.

 

WhatsApp’ın iOS için gelen son güncellemesi tam bir bubi tuzağı. Son görülmesi kapalı herkesin ayarlarıyla bir izin bile almadan oynayan güncelleme, herkesin ipliğini pazara çıkarmak suretiyle son görülmeleri açtı. Şimdi önce ‘Ayarlar’a, oradan ‘Hesap’a, sonra ‘Gizlilik’e girin ve paşa gönlünüze de danışıp arzu ederseniz son görülmenizi kapatın. Biz görev bilinciyle uyarımızı yapmış olalım.