YENİ BATMOBILE’DEN ÇOK YENİ FOTOĞRAFLAR GELDİ

YENİ BATMOBILE’DEN ÇOK YENİ FOTOĞRAFLAR GELDİ


Batman Gaza Basmaya Hazirlaniyor


Mart 2016'da izleyeceğimiz, ama şimdiden büyük merak konusu olan, 7'den 70'e herkesi duvara çentik atarak bekleten Batman v Superman: Dawn of Justice, bu gidişle ağzımıza sakız olmaya devam edecek gibi. Zack Snyder'ın yönetmenliğinde Man of Steel'den Henry Cavill, odun oyunculuğun zirvesi Ben Affleck, Game of Thrones'un mefta Khal Drogo'su Jason Momoa, Fast & Furious serisinden sofralarımıza gelen Gal Gadot ve bakir rollerinden Oscar'lık filmlere evrilen Jessie Eisenberg'ü izleyeceğiz. Justice League'e yol yapan bu film, kabataslak bakıldığında dünyanın en heyecan verici süper kahraman filmi gibi gözüküyor. Ama uygulamada nasıl sonuç vereceği büyük bir soru işareti.

 

Daha evvelden filmle ilgili görselleri sizlerle paylaşmıştık. Snyder, yeni Batmobile'in fotoğrafını gizli kapaklı bir şekilde bizlere göstermişti. Gün itibarıyla yeni bir Batmobile görselimiz daha var. Yönetmen bu sefer daha detaylı bir görseli bizlerle paylaşmayı uygun gördü. Verilen tepkiler ise oldukça karışık. Kimisi hastası oldu, kimisi ise yerden yere vurdu.

 

Bakalım sizler ne düşüneceksiniz?

 

 

Bu arada Instagram'dan da yeni Batmobile olduğu iddia edilen ve hesap makinesiyle çekilmiş görseller paylaşıldı. Onlara da bakın.