YERLİ SAHNENİN HARİKA ÇOCUĞU MIND SHIFTER’DAN YENİ REMIX

YERLİ SAHNENİN HARİKA ÇOCUĞU MIND SHIFTER’DAN YENİ REMIX


Sinifin çalişkan çocuğu Durmak Bilmiyor


Şehrin yeraltı müziklerinin merkez bankası Partapart Records’un güllerinden Mind Shifter, bu sıralar pek çalışkan. Şu sıralar yeni albüm hazırlıkları dahilinde kendisini odasına kilitleyip anahtarını da yutan Mind Shifter, bizleri müziksiz bırakmamaya ant içmiş durumda. Art arda remix patlatmayı ihmal etmeyen, ülkemizde ‘Synthlerin Başbakan’ı olarak tanınan ve dost meclislerinde kendisine bu şekilde hitap edilen Mind Shifter, bir remix daha yayınladı.

 

Synth pop ve disco’yu anasından babasından daha çok seven Mind Shifter, kısa bir süre önce Fransız synth pop grubu Juveniles’a, Görkem Han Jr.’a ve The Away Days’e harika remix’ler yaparak 10 puanı hanesine yazdırmıştı.

 

 

Mind Shifter, son olarak New York deplasmanında mücadele eden Türk kızı Sırma için egzotik bir remix hazırladı. Evvela; 2007 yılında prestij abidesi Berklee College of Music’in en prestijli burslarından biri olan Arif Mardin bursunu kazanan Sırma’yla iletişime geçti. “Olur o iş” yanıtını alınca da Trigger adlı parçaya kendisine has dokunuşunu gerçekleştirdi. Söz konusu remix, 26 Eylül’de Talenthouse.com’da gerçekleşecek en iyi remix oylamasında da mücadele edecek. Oyunuzu esirgemeyin.

 

Helicopria isimli proje grubuyla Mando Diao’nun İstanbul konserinin açılışında da sahne alan Sırma’nın ilk EP’sinde yer alan şarkının orijinal haline de kulak kesilin;

 

 

Mind Shifter’ın Juveniles’a yaptığı remix’i de ekleyelim;