2PAC’A DİŞLİ RAKİP TRABZON’DAN: HOLOGRAM GELİN VE DAMAT

2PAC’A DİŞLİ RAKİP TRABZON’DAN: HOLOGRAM GELİN VE DAMAT


Güzel ülkemizde Akil Tutulmasi


2pac'ın hologram konseriyle açılan teknoloji kapısı beraberinde Michael Jackson'ın muazzam hologram performansı gibi güzel örnekleri beraberinde getirmişti. Yakın gelecekte hayatını kaybetmiş film ve müzik dünyasının yıldızlarının tekrar karşımıza çıkabileceği şeklinde yorumlanan bu muzzam gelişme kötü örnekleri de gözümüze sokmadı değil. Hologram RTE bunun en can alıcı örneklerinden biriydi, hatta ilkiydi.

 

 

 

 

Şimdi sizlere sunacağımız haber ise hologram teknolojisinin yeri geldiğinde insanın akıl sağlığını ne denli tehdit edebileceğini kanıtlayacak cinsten. Ülkemizde biribirinden ilginç düğünlerin vuku bulduğu aşikar. Kayıkla düğün salonuna indirilen çiftlerin yaşadığı bir coğrafya olan Karadeniz Bölgesi, değişik konseptli düğünlerin başkenti sayılabilir. O yüzden sizleri Trabzon'da yaşayan Gamze ve Umut çiftinin Nov Hotel'de gerçekleşen düğünüyle baş başa bırakmaktan gurur duyuyoruz.

 

 

Hologram teknolojisini kullanarak düğünlerine gelen davetlileri selamlayan çiçeği burnunda çift, hem teknolojinin nimetlerinden faydalanmayı ihmal etmiyor hem de "değişik" konseptli düğünler tarihine altın farflerle yazılacak bir düğüne imza atıyorlar.