AYDA 15.000 DOLAR KAZANAN MANKEN KÖPEK

AYDA 15.000 DOLAR KAZANAN MANKEN KÖPEK


Evi Geçindiren Hayvanlar


Ted Baker, ASOS, American Apparel onun peşinde. O ise ekmeğinin peşinde.
 
 
Her gün internet sayesinde ünlü olan, paraya para demeyen kişilerin haberlerini okuyoruz. Bu gidişe bir dur demeye karar verdik ve karşınıza internet sayesinde ünlü olan, paraya para demeyen bir köpek getirmeye karar verdik. Sizi bir yaşınıza daha sokacak köpekle tanışın: Menswear Dog. 
 
 
İnsanlar uzun zamandır Instagram'da, Facebook'ta beğeni almak uğruna evcil hayvanlarını bizim gibi giydiriyorlar. Bu eski gelenek Menswear Dog sayesinde seviye atladı. Beş yaşındaki Bodhi isimli shiba inu cinsi köpek, sahipleri Kim ve Fung tarafından erkek manken gibi giydirildi ve kısa zamanda Tumblr ünlüsü oldu. Sadece Tumblr ünlüsü olmakla kalmayan Bodhi, aynı zamanda markalar arasında yeni bir akım başlattı. Sahiplerine işi bıraktıran ve şu an ayda 15.000 dolar geliriyle ev geçindiren Bodhi'yi manken olarak görmek isteyen markalar arasında; American Apparel, Ted Baker, Coach ve ASOS var. 
 
 
Yeni projeleri yolda olan Bodhi'nin başlattığı akım ne kadar daha sürer bilemiyoruz ama birçok evcil hayvan sahibi şu anda Kim ve Fung'un yerinde olmak istiyor, onun farkındayız. Menswear Dog'un Tumblr sayfası için sizi BURAYA alalım.