BİR EJDERHA OLARAK BENEDICT CUMBERBATCH

BİR EJDERHA OLARAK BENEDICT CUMBERBATCH


Smaug Olmak Yürek İster


Yeni The Hobbit filminin gösterime girmesine çok az kaldı. Tolkien eserlerinin hakkını veren adam Peter Jackson'ın Yüzüklerin Efendisi serisinin ardından el attığı The Hobbit serisi de böylece son bulmuş olacak. 17 Aralık'ta gösterime girecek The Battle Of The Five Armies öncesi promosyon çalışmaları gaza basmış durumda. TV spot'ları, fragmanlar, posterler ve daha bir sürü şey derken yavaş yavaş Orta Dünya'ya taşınmaya başladık bile.

 

 

Bu promosyon çalışmaları dahilinde aksanına kurban İngiliz aktör Benedict Cumberbatch'in bir videosu yayınlandı. Bildiğiniz üzere "Ateşini yolla bana" kod adlı ejderha Smaug'a can veren Cumberbatch, yeni filmde de Bilbo Baggins ve Orta Dünya'nın canına okumaya çalışacak. Mevzu bahis videoda Cumberbatch'in Smaug'a can verirken nasıl kendinden geçtiğini, kendini rolüne adadığını, mimik ve ses tonuyla stüdyodaki ejderha haline geldiğini görebiliyoruz.

 

 

Bir önceki filmin çekimlerinden kalma bu video, The Battle Of The Five Armies'e yaklaştığımız şu günlerde taze paylaşıldı. İzleyin, izletin.