BOYNU BÜKÜK IPHONE 6’LARA BÜYÜK MÜJDE

BOYNU BÜKÜK IPHONE 6’LARA BÜYÜK MÜJDE


Aksesuar Piyasasi Krizi Firsata çevirdi


Bendgate skandalıyla hayatının darbelerinden birini yiyen Apple, şu aralar sıçtığını sıvamakla meşgul. Tarihinde ilk defa bu tip haberlere cevap veren teknoloji devi, geçtiğimiz günlerde yeni iPhone'larının nazara geldiğini ve söylendiğinin aksine sadece 9 telefonun şimdiye kadar büküldüğü gerekçesiyle kendilerine ulaştığını açıklamıştı.

 

 

Yeni iPhone'ların piyasaya çıkmasıyla beraber bolca ekmek yiyecek aksesuar piyasası ise krizi fırsata çevirmek için düğmeye bastı bile. Eğer yeni satın aldığınız iPhone 6 veya iPhone 6 Plus'ınız büküldüyse bu ürün sizleri çok sevindirecek. Bükülmediyse ama bükülmesi ihtimalinden korkuyorsanız da çok sevindirecek. İade işlemiyle uğraşmayıp telefonlarını bükük şekilde kullanmaya devam etmek isteyenler takipleşiyor. Shapeways'in ürettiği bükük iPhone 6 kabı ile telefonunuzu olduğu gibi kabul etme aşamasını çok daha kolay bir şekilde atlatabilirsiniz.

 

 

Farklı renk seçenekleriyle 15.88 Euro'ya satılan bükük iPhone kılıfları, 3D yazıcılarla üretilmiş. Ne olur ne olmaz diyor ve satın almak istiyorsanız sizleri ŞURAYA alalım.