DAYI NE YAPTIN SEN? SHIA LABEOUF’UN YENİ İMAJI…

DAYI NE YAPTIN SEN? SHIA LABEOUF’UN YENİ İMAJI…


Sanat İçin Kendini Kesmek


Lars von Trier'in Nymphomaniac'ında yer aldığından beri beynini çoğu zaman evde bırakan aktör Shia LaBeouf'ın yaptıklarına akıl sır erdirmenin imkanı yok. Aylardır aynı kıyafetle sokağa çıkan, "Sanat" kisvesi altında biz yapsak "Gerizekalı bu çocuk" denilebilecek icraatlara imza atan, mor taytıyla oradan oraya koşturan, kafasına kese kağıdı geçirmek suretiyle mesaj veren LaBeouf'ın son vukuatı yüreklere su serpmedi.

 

 

Brad Pitt'le başrolleri paylaştığı yeni filmi Fury için kendini rolüne fazla kaptıran aktör aylardır duş almıyor. İkinci Dünya Savaşı'nı mesken edinen filmde bir askeri canlandıran LaBeouf, bunu rolüne alışabilmek için yaptığını söylüyor. Haydi bunu geçtik…

 

Filmde yer alan Logan Lerman'ın açıklamaları LaBeouf'ın balataları yaktığının kanıtı olsa gerek. "Sana komik bir şey göstereceğim" diyerek Lerman'ı darlayan aktör, cebinden çıkardığı bıçakla yüzünü kesti, bu da yetmedi daha evvel de çektiği dişlerinden birini daha çekerek imajını tamamladı.

 

 

Brad Pitt'in "Ben kendisini işine bu kadar adayan bir oyuncu görmedim" dediği Shia LaBeouf'ın "kendini adamak" olayını biraz fazla abarttığını düşünmeden edemedik. Umarız Brad Pitt daha fazla gaz vermez de Shia LaBeouf'ı garip hallerde görmeye devam etmeyiz.