DIVXPLANET’IN YENİ YILDIZI X-MEN Mİ?

DIVXPLANET’IN YENİ YILDIZI X-MEN Mİ?


Diziizle.com'un Yeni Yildiz Adayi


Çizgi roman kahramanları beyazperdeden bir bir televizyon ekranına geçiş yapıyor malumunuz. Green Arrow, Agents of SHIELD, Flash, Constantine ve Gotham bu durumun en taze örnekleri sayılabilir. Kimi başarılı, kimi orta karar karar başarılı, kimi başarısız bu örnekler günden güne zenginleşen televizyon dizilerinin yeni yıldız adaylarından sadece birkaçı. Hoş; bizleri bu aralar en çok heyecanlandıran dizi bunlardan hiçbiri değil. Hepimiz nefesimizi tuttuk 2016'daki yeni Twin Peaks sezonunu bekliyoruz. O zamana kadar nefesimizi tutmak çok zor olsa da yapacağız bir şeyler.

 

 

Bugün ajanslara düşen bir haber ise Twin Peaks'le harlanan dizi ateşimizi iyice körükledi. Süper kahramandan geçilmeyen TV dizilerinin arasına Marvel'ın prensi katılmaya hazırlanıyor. First Class ve Days of Future Past'la kendisine cilayı çeken seri  2 yıl sonra Apocalypse'le karşımıza çıkacak. Yeni serinin bu üçüncü filmini ise yükselen dedikodulara göre Fox tarafından bir TV dizisi ile desteklenecek.

 

 

Bakalım bu iddialar Marvel tarafından ne zaman doğrulanacak? İddianın Twin Peaks'in yeni sezonuyla karşımıza çıkacağı haberini çok önceden bildiren Bleeding Cool kaynaklı olması, doğruluk payının yüksekliği hakkında güzel bir çıkış noktası sayılabilir.