EVSİZ İNSANLAR HAYALLERİNE GRAFFİTİYLE KAVUŞTU

EVSİZ İNSANLAR HAYALLERİNE GRAFFİTİYLE KAVUŞTU


Gerçek Sokak Sanati


Görüp de görmezden geldiğimiz evsiz insanların sesleri graffiti sayesinde yükseldi.

 

 

Her gördüğümüzde yaptıkları tercihler ve kötü şeyler yüzünden sokakta yaşadıklarını varsaydığımız, insan olarak görmekten vazgeçtiğimiz evsizler toplumun dışında kalmaya zorlanıyor. Bu dışlamayı biraz olsun azaltmayı hedefleyen graffiti sanatçısı Skid Robot, Los Angeles’taki evsiz insanları işlerine taşıdı. Duvarlara ismini yazmaktan öteye gitmek istediğini ve bu projeyi geliştirdiğini söyleyen Skid Robot, işlerine taşıdığı evsiz insanlardan her zaman iyi tepkiler almadığını da belirtti.

 

 

Genellikle iyi tepkiler aldığını ekleyen Skid Robot, toplumun evsiz insanları görmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.

 

 

Önyargı oluşturmayı ve önyargılarımıza bağlı olarak yaşamayı amaç haline getiriyoruz. En doğrusunun kendimiz olduğuna inandığımız dünyamızda bir sürü adaletsizlik olduğunu göremiyoruz. Kibirimizin kararttığı gözlerimizi umarız Skid Robot biraz olsun açar.

 

 

Skid Robot’un projesini gün gün Instagram hesabı sayesinde takip edebilirsiniz. Sanatçının Instagram sayfası için sizi BURAYA alalım.